Vitamininfúziós kezelések

Rendelési idő

Rendelési cím

 • Móricz Medical Center Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2. 1. emelet 2, 1114
Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Vitamininfúziós kezelések
bemutatása

A vitamininfúziós kezelések azt a célt szolgálják, hogy a hagyományos egészség- és szépségkúrákhoz képest sokkal magasabb hatásfok mentén juttassák hasznos vitaminokhoz, valamint különféle ásványi- és tápanyagokhoz az emberi szervezetet.

Egyedülálló jellegük mellett az infúziós kezelések kimagasló hatásfokkal rendelkeznek mind a szépség-, mind az egészségmegőrzés tekintetében. A többféle vitamininfúzió között találhatunk az arcbőrre, a vegetatív idegrendszerre, az immunrendszerre, de még a méregtelenítésre alkalmas összetételt is.Segítségükkel nemcsak feltölthetjük a szervezet szükségleteit, hanem a kezelés során néhány percre megállhatunk, ellazulhatunk és kiszakadhatunk a stresszes mindennapokból, így garantáltan egy átfogó testi-lelki feltöltődés vár ránk, melynek hatása szinte azonnal érezhető lesz.Természetesen a vitamininfúzió kezelések inkább hosszabb távon érzékelhetők a hozományai, így nagy általánosságban mindegyik képes

 • növelni a szervezet vitalitását;
 • megerősíteni az immunrendszert;
 • fokozni az állóképességet, az izmok regenerációját;
 • lassítani az öregedési folyamatokat;
 • javítani az általános mentális állapotot;
 • valamint megtámogatni a haj, a köröm és a bőr egészségét.

A vitamininfúziós koktélok leginkább azért előnyösebbek, mint a szájon át szedhető vitaminok és étrend-kiegészítők, mert felszívódási arányuk gyakorlatilag 100 százalékos, közvetlenül a vérbe kerülnek, miközben a tablettáknak, a poroknak és az egyéb táplálékkiegészítőknek a komplett emésztőrendszeren át kell haladniuk, amitől felszívódásuk követhetetlen.

Természetesen maguk a páciensek is érezhetik, hogy már egyetlen vitamininfúzió koktél után milyen pozitív hatások indulnak útnak a szervezeten belül, hiszen a szervezet sokkal frissebbé, energikusabbá, fiatalosabbá válik, ezáltal pedig a mentális állapot is javul.

Választható vitamininfúziós koktélok

Vitalitás vitamininfúziós koktél

A modern ember életmódja a kevés pihenés, az állandó túlhajszoltság és a folyamatos stressz köré épül. Ennek köszönhetően rengetegen érezhetik magukat a hétköznapok során fáradtnak, kimerültnek, motiválatlannak, ami hosszabb távon könnyedén kiégéshez vezethet.

Ezzel a C-vitaminban, ásványi sókban és növényi kivonatokban gazdag infúziós koktéllal azonban könnyedén visszanyerhetjük vitalitásunkat, fizikai és szellemi aktivitásunkat, miközben éberebbé válunk, jobban alszunk és a hétköznapok során is produktívabbak leszünk.

Post-Covid vitamininfúziós koktél

A koronavíruson átesett emberek közül még mindig nagyon sokan szenvednek úgynevezett Post-Covid tünetektől. Ha mi is ebbe a csoportba tartozunk és szeretnénk szabadulni a kellemetlenségektől, ezzel az infúziós kezeléssel alaposan felgyorsíthatjuk a regenerációt.

A Post-Covid infúziós koktél segítségével rengeteg C-, B- és Q10-vitamint, valamint megannyi extra ásványi sót juttathatunk a szervezetünkbe, melyek hidratálnak, erősítik az immunrendszert és felgyorsítják az öngyógyító folyamatokat, sőt erősítik a szívet is, így hamar legyűrhetők vele a Covid-utáni maradványtünetek.

Szép arcbőr vitamininfúziós koktél

Ha szeretnénk szép, hidratált és fiatalos arcbőrt, akkor ez az infúziós koktél lesz a legjobb választás, hiszen rengeteg kollagént, glutationt és az egyes vitaminok mellett megannyi ásványi anyagot is tartalmaz, melyek elősegítik a sejtregenerációt – különösen a bőrben.

Mint ismert, az arcbőrre az öregedés mellett nagyon rossz hatást gyakorol a sok stressz és a rengeteg méreganyag, ezzel az infúziós koktéllal azonban lassíthatjuk ezeket a folyamatokat, némelyeket pedig vissza is fordíthatunk azért, hogy megjelenésünk újra fiatalosabbá válhasson.

Sport vitamininfúziós koktél

Az aktív testmozgás, a rendszeres sportolás óriási terhet ró az emberi szervezetre, ezért nagyon fontos, hogy pótoljuk a tápanyagokat, belülről is megtámogassuk az izmok épségét, az immunrendszert, valamint természetesen az általános anyagcserét egyaránt.

Ebben az infúziós koktélban rengeteg C-vitamin, antioxidáns, ásványi só, valamint zsírégető és vitalitást növelő anyag található, melyeknek köszönhetően szervezetünk az intenzív megpróbáltatások során is képes lesz helytállni, hiszen életerősebbnek, frissebbnek, egészségesebbnek érezhetjük magunkat az alkalmazás után, mint korábban bármikor.

Méregtelenítő vitamininfúziós koktél

A rendszeres méregtelenítés nagyon fontos ahhoz, hogy szervezetünk egészségesen, frissen és fitten vegye az akadályokat még az olyan átmeneti időszakokban is, mint a tavasz vagy az ősz. Ezzel a méregtelenítő infúziós koktéllal mindezt a legmagasabb szinteken tudjuk biztosítani szervezetünk számára.

A C-vitamin, a B-vitaminok, az immunrendszert stimuláló alapanyagok, a válogatott ásványi sók és az echinacea képesek arra, hogy aktiválják a kiválasztó szerveket, és kisöpörjék a méreganyagokat a szervezetünkből, amitől sokkal egészségesebbé, fittebbé és frissebbé válhatunk.

Harmónia vitamininfúziós koktél

A stresszes hétköznapokban egyre kevesebben érik el az áhított harmóniát, aminek hatására az immunrendszer legyengül, a közérzet leromlik, a feszültség és az idegeskedés pedig állandó problémát okoznak. Éppen az ilyen helyzetek megakadályozását célozza ez az infúziós koktél!

A nagy mennyiségű C-vitaminnal, B-vitaminnal, ásványi anyagokkal és szabadgyököket semlegesítő molekulákkal dúsított kezelés segítségével a szervezetünkben olyan folyamatok indulnak el, melyek növelik a stressztűrő képességet, jó hatást gyakorolnak az idegrendszerre, egyszóval segítenek a harmonikus mindennapok elérésében.

Immunrendszer-erősítő vitamininfúziós koktél

Immunrendszerünk egész évben folyamatos munkában van, ezért a mi feladatunk, hogy saját egészségünk érdekében megtámogassuk a működését. Ezzel az infúziós koktéllal a benne található emelt dózisú C-vitamin, az antioxidánsok és az ásványi anyagok jóvoltából óriási segítséget adhatunk természetes védvonalunk számára.

A hagyományos módszerekkel ellentétben ez a kezelés valóban olyan nagy mennyiségű vitamint és egyéb tápanyagot juttat be a szervezetünkbe, melyek azonnal megkezdik az immunrendszer támogatását, így szervezetünk sokkal nagyobb ellenállóképességgel rendelkezik majd a betegségekkel szemben.

Kiégés elleni vitamininfúziós koktél

A kiégés vagy más néven burnout egyike a leggyakoribb menedzserbetegségeknek, ami nagyban összefügg az életmóddal, de egy egészségesen működő szervezet sokkal nehezebben jut el ebbe az állapotba. Ha mi is megakadályoznánk, ezzel az infúziós koktéllal rengeteget tehetünk ellene!

Az infúzióban ugyanis rengeteg C-vitamin, B-vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok és glutation található, melyek olyan folyamatokat indítanak el a szervezeten belül, hogy sokkal fittebben és egészségesebben tudjuk majd venni az akadályokat.

Szupererős vitamininfúziós koktél

Ha úgy érezzük, hogy teljesen kimerítettük szervezetünk tartalékait és egy nagyobbacska feltöltődésre lenne szükségünk, akkor ez a szupererős infúziós koktél minden tekintetben képes lesz megtámogatni egy kicsit minket, hiszen megannyi különféle vitamint, ásványi anyagot és egyéb hasznos összetevőt kínál.

Segít megerősíteni az immunrendszert, megnövelni vitalitásunkat, állóképességünket, felpörgetni a méregtelenítő folyamatokat, de általános kedélyállapotunkra és bőrünk egészségére egyaránt jó hatást gyakorol.

Vitamininfúziós kezelések magánrendelés árak

Vitamininfúziós kezelések árak
 • 100% immun, Sport, Kiégés elleni vitamininfúziós koktél 26000 Ft
 • Vitalitás vitamininfúziós koktél 28000 Ft
 • Szép arcbőr vitamininfúziós koktél 28000 Ft
 • Méregtelenítő és post-covid vitamininfúziós koktél 26000 Ft
 • Szupererős vitamininfúziós koktél 30000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztárakkal van szerződésünk:

 • Medicina
 • Premium
 • OTP
 • Vitamin
 • Generali
 • MKB
 • Patika
 • Tempo
 • Dimenzio
 • Allianz
Hívás