Blog
  1. Híreink
  2. Májustól állandó hétvégi ultrahang diagnosztika felváltva minden szombaton vagy vasárnap.
Menü
Blog
  1. Híreink
  2. Májustól állandó hétvégi ultrahang diagnosztika felváltva minden szombaton vagy vasárnap.
Kiemelt ÜNNEPI NYITVATARTÁS: Március 29. és Április 01. között klinikánk NYITVA tart, nappali FÜL-ORR-GÉGÉSZETI ügyeletet tartunk 9:00 és 17:00 között! Hívjon minket bizalommal!

Májustól állandó hétvégi ultrahang diagnosztika felváltva minden szombaton vagy vasárnap.

Májustól állandó hétvégi ultrahang diagnosztika felváltva minden szombaton vagy vasárnap.

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy májustól kezdve a Móricz Medical Centerben további állandó hétvégi szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket. Az elmúlt időszakban sok visszajelzést kaptunk arról, hogy milyen fontos lenne az ultrahang diagnosztika elérhetővé tétele a hétvégén is. Ezért örömmel tudatjuk, hogy a hétvégi fül orr gégészet mellett állandó jelleggel hétvégén az egyik napon ultrahang diagnosztika is elérhetővé válik.

Ezzel a lépéssel szeretnénk még kényelmesebbé és gyorsabbá tenni a diagnosztizálást, és a kezelés megkezdését is pácienseink résészre. Hiszen a hétvégén is előfordulhat, hogy szükség van orvosi ellátásra, és mi szeretnénk, ha ebben az esetben is biztosítani tudnánk a legmagasabb szintű szolgáltatást. 

A Móricz Medical Centerben minden ultrahang rendelésen így hétvégén is vizsgáljuk a hasi panaszokat, és természetesen elérhetőek lesznek azalábbi vizsgálatok is. Ezek között megtalálható a pajzsmirigy ultrahang, az alsó- és felső végtag vénás Doppler ultrahang, a nyaki régió ultrahang, a nyirokcsomók ultrahangja és a nyálmirigy ultrahang.

Dr. Bálint Beáta rendelésén két hétévgén pedig további mozgásszervi ultrahang vizsgálatok is elérhetőek lesznek, így az izületi ultrahang vizsgálatok is elvégezhetőek lesznek hétvégi ultrahang ügyeletünkön.



Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk a pácienseink egészségének megőrzésére, és arra, hogy minél előbb megtaláljuk a probléma okát és megfelelő kezelést tudjunk ajánlani. Ezért is bővítettük szolgáltatásainkat, hogy még nagyobb segítséget nyújthassunk a gyógyulásban.

Reméljük, hogy a bővített szolgáltatásainkkal továbbra is bizalmat ébresztünk Önökben, és várjuk Önöket továbbra is szeretettel a Móricz Medical Centerben. Ha bármilyen kérdésük van, kérjük, keressék fel a recepciónkat, szívesen állunk rendelkezésükre.

Bejelentkezés

https://moriczmedical.hu/ultrahang-1

Hívás