Az Ön egészségének központja. Móricz Medical Center

Egy igazi kisvárosi hangulatú rendelő központ a nagyvárosban. Fontos számunkra a pácienseink figyelmes meghallgatása, alapos vizsgálata családias, vidám légkörben, amely elősegíti a pontosabb diagnózist és a személyre szabott kezelést

Rendelőink

Móricz Medical Center
Móricz Medical Center

Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2. 1. emelet 2, 1114

Fúziónk

A Móricz Medical Center a nagymúltú Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet és a méltán elismert Oktogon Medical közös fúziójából született, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy új irányt mutasson a hazai magán egészségügyi szektorban.

Az egyik legfontosabb célunk ezzel az összeolvadással az volt, hogy nagyvárosi környezetbe ültessük át a klasszikus kisvárosi rendelők hangulatát. Emiatt nagyon fontos számunkra a nyugati színvonal mellett a páciensekkel ápolt bensőséges viszony.

Fúziónk
Modern, teljeskörűen felszerelt kardiológia várja pácienseink

Modern, teljeskörűen felszerelt kardiológia várja pácienseink

Kardiológia szakrendelésünk modern, minden szakmai igényt kielégítő orvosi diagnosztikai eszközzel rendelkezik, legyen az terheléses- vagy nyugalmi- EKG, ABPM holter, vagy ultrahangos vizsgálat.

Odafigyelés, diszkréció, személyreszabott kezelés

Válasszuk bármelyik szakágat is, a Móricz Medical Center falai között a stabil orvosi környezet és az otthonos háttér biztosítása mellett kiemelkedően fontos a diszkréció, valamint az, hogy minden betegünk gyors, pontos diagnózist, valamint személyre szabott kezelést kapjon és elégedetten távozzon.

Odafigyelés, diszkréció, személyreszabott kezelés
Örökségünk  A Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészetet

Örökségünk A Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészetet

Meglévő pácienseink rengeteg ismerős arccal találkozhatnak majd, ugyanis a Móricz Zsigmond körtéren megtalálható rendelőnk falai között praktizálnak tovább a korábbi villányi úti rendelőből ismert fül-orr-gégészek, újabb orvosokkal kiegészülve. 

A gyermekekre és felnőttekre egyaránt nagy figyelmet fordító magánrendelés kapcsán az indulástól kezdve fontos volt a páciensekkel való közvetlen viszony, valamint a kötetlen légkör megteremtése.

Teljeskörű szolgáltatások

XI. kerületi központunk szakágai a fül-orr-gégészet mellett a nőgyógyászat, a bőrgyógyászat, a kardiológia, az urológia, de ultrahang- és laborvizsgálatok elvégzésére is van lehetőség.

Teljeskörű szolgáltatások
Ismerje meg orvosainkat

Ismerje meg orvosainkat

Intézményünk minőségbiztosítási protokolja szerint csak jól edukált, kiemelkedő szakmai tudással rendelkező orvosokkal várja pácienseit.

Hívás