1. Szakrendeléseink
 2. ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések
Menü
 1. Szakrendeléseink
 2. ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések

ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések

Az elōs egy mozaikszó, melynek jelentése Electro OptimalSynergy, vagyis elektromos és optikai energia szinergiája. Ez atechnológia kombinálja a rádiófrekvenciás energiát a fényenergiával,ideértve az IPL villanófényt, a dióda lézert és az infravörös fényt. Akét energiafajta együttes alkalmazása széles körben bizonyítottanhatékony esztétikai kezeléseket képes nyújtani.

Rendelési idő

Rendelési cím

 • Móricz Medical Center Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2. 1. emelet 2, 1114
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak Orvosaink

Ismertető

ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések
bemutatása

Az elōs egy mozaikszó, melynek jelentése Electro Optimal Synergy, vagyis elektromos és optikai energia szinergiája. Ez a technológia kombinálja a rádiófrekvenciás energiát a fényenergiával, ideértve az IPL villanófényt, a dióda lézert és az infravörös fényt. A két energiafajta együttes alkalmazása széles körben bizonyítottan hatékony esztétikai kezeléseket képes nyújtani.

Az elōs™ eljárás alapjait Dr. Shimon Eckhouse, a Syneron Medical cég alapítója, és az IPL szabadalom tulajdonosa fektette le 2000-ben. A Syneron cég egyedülállóan rendelkezik az elōs™ technológiával.


Az elōs™ technológia előnyei

 • Klinikailag bizonyított hatékonyság és biztonságosság.
 • A készülék biztonságos energiaszint beállítási lehetőségei lehetővé teszik a hatékony szőrtelenítést még sötét bőrtípusoknál vagy világos szőrzetnél is.
 • A páciensvédelmi rendszer folyamatosan figyeli és szabályozza a kezelt bőr paramétereit, minimalizálva ezzel a kockázatokat.
 • A Syneron – Candela által forgalmazott orvosi esztétikai gépek világszerte elismertek és széles körben használtak bőrgyógyászatban és plasztikai sebészetben.

Elos Lézeres bőrgyógyászati kezelések a Móricz Medical Centerben

 • Bőrfiatalítás, más néven fotorejuvenáció
 • Pigmentfoltok és öregedési foltok kezelése
 • Rosacea kezelése
 • Akne és tág pórusú bőr kezelése
 • Seprűvéna kezelése
 • Tartós szőrtelenítés (epliáció)

Lézeres bőrfiatalítás, fotorejuvenáció:

Az idő múlásával bőrünk elveszíti kollagén és elasztin tartalmát. A fotorejuvenáció a bőr komplex fiatalító kezelése fényenergia segítségével. A kezelés során a bőrsejtek fénnyel stimulált kollagén- és elasztintermelése újra megindul.

A kezelés lényege, hogy a nagy energiasűrűségű lézerfény behatol a bőr mélyebb rétegeibe, aktiválva a kollagén- és elasztintermelést. Ezáltal a bőr megújul, csökkennek a ráncok és visszanyeri friss, fiatalos megjelenését.

A kezelés eredménye fokozatosan látható, általában 3-4 hónap múltán. A 4-6 kezelésből álló kúra végén a bőr megfiatalodik, a ráncok csökkennek, és a bőr textúrája javul.

Kinek ajánljuk a lézeres bőrfiatalítást:

Azoknak, akiknek a bőr öregedése már megkezdődött, és friss, fiatalos megjelenésre vágynak.

A lézeres kezelések ellenjavallatai:

 • Terhesség
 • Lázas állapot
 • Nedves vagy lebarnult bőr
 • Tetoválás vagy tartós smink a kezelendő területen
 • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése
 • Aktív bőrbetegségek a kezelendő területen
 • Korábbi lézeres kezelés vagy gyantázás a kezelés előtt röviddel

Pigmentfoltok és öregedési foltok kezelése lézerrel

Az elōs™ orvos-esztétikai kezelés során a készülék által kibocsátott bipolarizált fény 2-4 mm mélységben hatol be a bőrbe, célzottan azokra a területekre, ahol pigmentáció jelentkezik. Az energiát az elnyelődött melanin sejtek koncentrálják, aminek következtében a pigmentfoltok átmenetileg sötétebbé válhatnak. Ez a jelenség a kezelés hatékonyságát jelzi, mivel a fényenergia sikeresen eléri a kezelt területet. A kezelést követően a foltok általában 1-2 hét után fokozatosan halványodnak, majd a megfelelő kezelésszám után jelentős mértékben csökkennek vagy akár teljesen eltűnnek.

Kinek ajánljuk a kezelést:

 • Kisfestékes anyajegyek esetén (lencsefolt vagy lentigo).
 • Chloasma esetén, ami szülés vagy öregedés utáni májfoltként is ismert.
 • Hiperpigmentáció esetén, amikor túlzott melanin termelődés jellemző.
 • Photoaging esetén, amikor a bőr károsodott a napfény hatására.


Rosacea lézeres kezelése

A rosacea egy gyulladásos, idővel fokozódó értágulati megbetegedés, mely általában az arcon jelentkezik. Az első stádiumú értágulat - a rosacea erythematosa teleangiectatica – kezelésének egyik leghatékonyabb módja a Syneron elōs™ eszközével történik.

Fontos hangsúlyozni a betegség korai felismerését és kezelését, mivel a kiterjedt értágulatok megszüntethetők, és ezáltal megelőzhető, hogy a rosacea végleges problémává váljon.

A helyi és szisztémás kezelések gyakran nehezen viselhetők a betegek számára, ezért sokan inkább választják a bőrsérüléssel nem járó elōs™ lézeres rosacea kezelést.

Kinek ajánlott a lézeres rosacea-kezelés

A rosacea kezelése különösen ajánlott azoknak, akik körülbelül 40 éves koruk körül járnak, de már fiatal felnőtteknél is előfordulhatnak tünetek, különösen a világosabb bőrűeknél, akik szőke hajjal és kék szemmel rendelkeznek. Az arcon jelentkező piros foltok és hajszálerek a jellemző tünetek.

A betegség kiváltó okai között belgyógyászati és gasztroenterológiai problémák, seborrhoeás hajlam, alkoholfogyasztás, valamint a meleg, hideg és szeles időjárás is szerepelhet. A genetikai tényezők szintén hajlamosíthatnak a betegség kialakulására, és általában a betegek fényérzékenyek is lehetnek.

Lézeres akne, tág pórusú bőr kezelése

A Syneron elōs™ kombinált berendezése, mely villanófényt és rádiófrekvenciát használ, hatékonyan csökkenti a pattanásokat, enyhíti a gyulladást, javítja a bőr egyenetlenségét és tisztaságát, valamint csökkenti a hegek méretét. A kezelés kúraszerű, általában 2-5 alkalommal szükséges elvégezni, a kezelés sűrűsége az egyéni állapottól függ. A kezelések legideálisabb időpontjai az év sötétebb, napsütésben szegényebb időszakai (ősz, tél), mivel a kezelés fényérzékenységet okozhat.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A pubertás időszakban, amely a nemtől független természetes folyamat, gyors változásokat hoz a szervezetben. 12-13 éves kor után a csecsemőmirigy visszafejlődik, hormonváltozások következnek be, és kialakulnak a másodlagos nemi jellegek. Ezek közé tartozik a faggyúmirigyek túlműködése, szőrnövekedési és szaruképződési rendellenességek, valamint mikroorganizmusok okozta elváltozások. Ennek következményeként kialakulhat a zsíros, faggyús, aknés bőr. Amennyiben nagy mennyiségben és tartósan jelentkezik ez az állapot, valamint gyulladások és kipirosodások is kísérik, érdemes bőrgyógyász szakorvoshoz fordulni.

Lézeres seprűvéna-kezelés

A combon és lábon kialakuló véna tágulatot, amely a visszérbetegség korai stádiumát jelenti, seprűvénának vagy pókvénának nevezzük. Általában piros vagy kék színű, és maximum 1-3 milliméter vastagságú. A vénás betegségek lézeres kezelését már több mint két évtizede folyamatosan fejlesztik.

Az elōs™ lézeres kombinált kezelés ezek közül az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszer. Ez a technológia kihasználja a rádiófrekvencia és a lézer szinergikus tulajdonságait. A lényegi mechanizmus szerint a specifikus hullámhosszú lézer energia hőhatást gyakorol a hajszálerekben lévő hemoglobinra és a vérplazmára, miközben a rádiófrekvenciás energia lokálisan hat a vénára. Ezáltal a kombinált energiákkal a mélyebb kötőszöveti rétegekben is hatékony kezelést lehet elérni, minimalizálva a kellemetlen mellékhatásokat, mint például a bőrégés vagy erős fájdalom. Az elōs™ kezelés beépített biztonsági rendszere minimális szövődményekkel jár, és nem okoz égést vagy bőrsérülést. A kezeléseket általában 3-6 alkalommal kell elvégezni, ahol a piros és kék hajszálerek fokozatosan elhalványulnak és felszívódnak.

A beavatkozás célszerű az őszi és téli időszakban elvégezni, mivel a kezelt terület fényérzékennyé válik.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A seprűvéna egy olyan érrendszeri elváltozás, amely bárkit érinthet. Kialakulásának oka lehet genetikai vagy alkati hajlam, de számos fizikai tényező is hozzájárulhat. Ilyen fizikai okok lehetnek:

 • Elhízás, túlsúly
 • Várandósság és más hormonális hatások
 • Ülőmunka
 • Fokozott fizikai megterhelés

Eternal Beauty lézeres kezelés


  Az idő múlása és a napfénynek való kitettség a két legfőbb tényező, ami pigmentfoltok kialakulásához vezethet. A túlzott napozás hosszú távon melanin túltermelést eredményez, ami sötét elszíneződéseket eredményez: barnás-piros elváltozások jelennek meg a bőrön. A pigmentfoltok megjelenésének esélye pedig az idő múlásával csak nő, és általában a napfénynek leginkább kitett területeket érinti. Az ELOS lézeres bőrszerkezet javító kezelés segítséget nyújt ebben.

  Az arcbőr legnagyobb problémája az életkor előrehaladtával a kollagénállomány gyengülése. Ennek következtében a bőr elveszti feszességét, volumene csökken, és megjelennek az első ráncok. Az ELOS lézeres bőrfiatalító kezelés ezen segít. A bőrszövetek a fényhatás hatására újra elkezdik termelni a kollagén és elasztin rostokat.

  Megalkottuk az Eternal Beauty-t, ami a Dióda lézer bőrszerkezet javító és az ELOS lézer bőrfiatalító kezelés kombinációját jelenti, a bőrfiatalítás legmagasabb szintjét nyújtva.

  Az Eternal Beauty kezelésekkel elérhető eredmények:

  • A májfoltok és szeplők halványulása
  • Jobb bőrtónus és egészségesebb megjelenés
  • Pórusok összehúzódása
  • Feszesebb, teltebb bőr
  • Finom és mélyebb ráncok halványítása
  • Arcbőr fiatalítása, öregedési jelek lassítása
  • Hegesedések és striák halványítása
  • Bőrtónus és textúra javulása
  • Túlzott napozás által károsodott bőr ápolása

   ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések magánrendelés árak

   ELOS lézeres bőrgyógyászati kezelések árak

   A kezelendő területek meghatározása személyes konzultáció alapján

   Pigment rendellenesség 

   •   - Teljes arc 60. 000 Ft
   •   - Nyak 30. 000 Ft
   •   - Kezek 40. 000 Ft
   •   - Mellkas 70. 000 Ft
   •   - Hát 75. 000 Ft

   Értágulat, rosacea kezelése

   •   - Orr 45. 000 Ft
   •   - Orcák 65. 000 Ft
   •   - Orr + orcák 80. 000 Ft
   •   - Teljes arc 85. 000 Ft
   •   - Nyak 40. 000 Ft
   •   - Frontális - homlok 40. 000 Ft
   •   - Áll régió 40. 000 Ft
   •   - Áll + nyak régió 75. 000 Ft
   •   - Mellkas  85. 000 Ft
   •   - Hát 95. 000 Ft

   Acnes bőr kezelése

   •   - Orr 45. 000 Ft
   •   - Orca 65. 000 Ft
   •   - Orr + orcák 80. 000 Ft
   •   - Teljes arc 85. 000 Ft
   •   - Nyak 40. 000 Ft
   •   - Frontális régió 40. 000 Ft
   •   - Áll régió 40. 000 Ft
   •   - Áll + nyak régió 75. 000 Ft
   •   - Mellkas 85. 000 Ft
   •   - Hát 95. 000 Ft

   Striák, terhességi csíkok kezelése

   •   - Kis terület 45. 000 Ft
   •   - Közepes terület 75. 000 Ft
   •   - Nagy terület 80. 000 Ft

   Erek, seprűvénák kezelése

   •   - Kis terület 45. 000 Ft
   •   - Közepes terület 80. 000 Ft
   •   - Nagy terület 85. 000 Ft

   LASER-es bőrfiatalítás

   •   - Teljes arc 85. 000 Ft
   •   - Orcák 65. 000 Ft
   •   - Orr 45. 000 Ft
   •   - Orr + orcák 75. 000 Ft
   •   - Nyak 40. 000 Ft
   •   - Mellkas 85. 000 Ft
   •   - Kezek 40. 000 Ft
   •   - Frontális - homlok 40. 000 Ft
   •   - Áll régió 40. 000 Ft
   •   - Hát 95. 000 Ft
   •   - Arc + nyak + mellkas 210. 000 Ft
   •   - Arc + nyak + mellkas + kezek 250. 000 Ft

   Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

   Összes megtekintése

   Az alábbi egészségpénztárakkal van szerződésünk:

   • Medicina
   • Premium
   • OTP
   • Vitamin
   • Generali
   • MKB
   • Patika
   • Tempo
   • Dimenzio
   • Allianz
   Hívás