Blog
  1. Híreink
  2. Móricz Medical Center vélemények
Menü
Blog
  1. Híreink
  2. Móricz Medical Center vélemények

Móricz Medical Center Vélemények

Móricz Medical Center vélemények

Móricz Medical Center Vélemények

Büszkék vagyunk rá, hogy pácienseink rendszeresen adnak visszajelzéseket nekünk. A Google felületünkön a Móricz MEdical Center vélemények között:

A jóknak örülünk az építő jellegűekből pedig tanulunk.
A legrosszabbakra is válaszolunk.

Minden esetben bizalommal forduljon hozzánk, mi Önökért vagyunk. Vezetőink elérhetőek, orvosaink és dolgozóink legfőbb célja, hogy mindent megtegyünk Önökért.

A szervezet egy folyamatosan változó rendszer, a változások akár óráról órára de percről perce is változhatnak. Az adott vizsgálat és diagnosztika minden esetben az adott állapotot vizsgálja és kezeli. 

Így amit kiemelnénk, hogy ha állapotuk romlik, nem értenek valamit esetleg új tünet alakult ki vagy a kijelölt irány nem hoz változást, inkább keressenek meg minket mint, hogy online felületeken ítélkeznek.

Nézzük sorban 5 csillagos Móricz Medical Center véleményeket, 4 csillagos észrevételeket és 1 csillagos panasz jellegű értékeléseket.


Tisztelettel köszönjük a visszajlezéseket. 


Természetesen a legbüszkébbek orvosainkra és szakdolgozóinkra vagyunk akinkek igyekszünk minden esetben továbbítani őket. 

BÜSZKESÉG FALUNKON a Móricz Medical Center Vélemények 5 csillagos értékelési díszelegnek:

5 csillagos vélemények



Jusztina Szilvási
https://g.co/kgs/7GnqmJ

10 vélemény·11 fotó

4 napja ÚJ

Gyermek Ful-orr-gegeszeten jartunk 4 éves ikreinkkel (Dr Beke Zsuzsannánál), nagyon elégedettek voltunk, a Doktornő nagyon alapos volt, minden kérdésünkre részletes választ kaptunk, a vizsgalat is jo hangulatban telt, jol kommunikaltak a gyerekekkel.Az idopont foglalas is egyszeruen ment online, masnap mar tudtak fogadni bennünket.

Kachichian Ildi https://g.co/kgs/QWmKUE

2 hete ÚJ

Szép, igényes hely. Dr. Molnár Marianna kedves, türelmes, empatikus és alapos. Megfelelő tájékoztatást kaptam. Örülök, hogy ezt a helyet választottam.

Bence Steirer https://g.co/kgs/SPSgxQ

egy hónapja

Ma délelőtt (Szombaton) hívtam őket és pár óra múlva volt is szabad időpont. Dr. Szabó Judit lelkiismeretes, alapos, kedves doktornő, bátran ajánlom. Minden rendben volt, megoldódott a problémám.

Válasz :

Köszönjük a visszajelzést. Átadjuk a doktornőnek, és mi is jó egészséget kívánunk. Üdv.: Móricz Medical Center vezetősége

T.I. W. https://g.co/kgs/qEyD1z


Ultrahang vizsgálaton
voltam, kellemes környezet, hozzáértő kedves Doktornő és személyzet! Csak ajánlani tudom!

Ibolya Krasnyánszky https://g.co/kgs/3S14hV

Köszönöm a gyors és szakszerű ellátást. Nagyon elégedett voltam azzal, hogy a megadott időpontban, minimális várakozás után fogadtak.

Válasz :
Igazán nincs mit!:) Igyeszkszünk a legkevesebb csúszással dolgozni minden rendelésen. Nagy erőkkel dolgozunk ezen a háttérben a páciens koordináción, hogy úgy tudjuk fogadni Önöket mint kedves Ibolyát. Viszont bárhogy is történik a páciens a maximális figyelmet kapja meg ha már benn van az orvosnál. Nem spórólunk senkivel az időn, így azért votl példa kisebb nagyobb csúszásra is már. De örülünk, hogy ezt szinte minden esetben megértik és tolerálják pácienseink. Köszönjük a visszaejelzést.

Judit Bokor https://g.co/kgs/mQqT3T



4 hónapja

Dr. Zolnay Péter
reumatológus doktor úrnál jártam, aki nagyon kedves, és körültekintő volt, a panaszaim okát azonnal megtalálta.Az asszisztens, és a recepciós hölgy is szintén kedves, időpontot pedig a lehető leghamarabb kaptam. Mindenkinek szívből ajánlom.

Válasz:

Köszönjük szépen! Dr Zolnay Péter doktorúr valóban kiváló szakember, megtisztelés nekünk is hogy orvosi csapatunk része!

Krisztina Danka
https://g.co/kgs/qhjgQj



2 hónapja
# gyermek fül orr gégészet 

4 évessel voltunk visszatérő fülfájás miatt. Rugalmasak voltak az időponttal kapcsolatban. Mindenki nagyon aranyos, mosolygós. Maga a rendelő is kedves légkört árasztott. A Doktornő alapos volt, kíméletesen végezte a beavatkozást és végig elmondta mindkettőnknek, hogy mit fog éppen csinálni. Eloszlatta a gyermek félelmét. Türelmes volt. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Köszönjük.

Válasz:

Köszönjük a visszajelzést!:) Jó egészséget kívánunk gyermekének. :)))

László Csenge
https://g.co/kgs/UxXWNa



4 hónapja

2 és fél éves kislányommal fül-orr-gégeszeti vizsgálaton
jártunk Molnár Marianna doktornőnél. A vizsgálat nagyon alapos és gyermekbarát volt. Széleskörű tájékoztatást kaptunk és mindent elmagyarázott a doktornő. A vizsgálat minden részleténél a kislányomnak is elmondta mi fog történni.A rendelő tiszta, modern, páciensbarát.Szívből ajánlom mindenkinek!

Anna Ilona Szabó
https://g.co/kgs/kmevkb



Helyi idegenvezető·41 vélemény·1 fotó

3 hónapja

Dr. Lehoczky
doktornőnél jártam és meg kell valljam évek óta nem találkoztam ilyen kedves és lelkiismeret doktornővel. Arról nem is beszélve, hogy a recepciós hölgy oldotta meg nekem, hogy egyből már aznap kaphassak időpontot. Nagyon megvagyok elégedve.

Eszter Horváth
https://g.co/kgs/uPkKAC



egy hónapja

Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon kedvesek,rendesek voltak.A doktornő is nagyon precíz,az egész vizsgàlat alatt részletes információkkal làtott el,maximálisan elégedett voltam.

Válasz:

Köszönjük és örülünk, hogy ennyire elégedett volt. Igyekszünk a legmagasabb színvonalon üzemelni. Megkérdezhetjük, hogy melyik doktornőnknél járt? Jó egészséget kívánunk.

Gergely Barabas
https://g.co/kgs/BbUehc



egy hónapja

Több éve kerestem olyan orvost, aki érdemben foglalkozik a problémámmal. A hölgy nem csak diagnosztizálta a problémát de azonnal kezelte is, holott én már csak egy konzultációnak is örültem volna. Köszönöm neki a segítséget!!!

Válasz:

Örülünk, hogy ránk talált. Megkérdezhetjük, hogy melyik orvosunknál járt?Jó egészésget kívánunk, a Móricz Medical Center teljes csapata nevében.

Gábor Zsohár


18 vélemény
7 hónapja
Az orvos kiváló volt. Alapos, kedves, segítőkész. Viszont a Covid pritokoll annál borzalmasabb. Lehet nem ők tehetnek erről, hanem jogszabály írja így elő, de 2023-ban, amikor reggel maszk nélkü együtt utazom a metrón maszk nélküli 3 angol, 5 svéd és 4 olasz túristával nem tudom, hogy mi célt szolgál az a kérdés, hogy jártam-e külföldön az elmúlt 2 hétben stb. Ha igen, akkor potenciális covid gyanús vagyok? Ha nem, viszont 1 hete ide érkezett külföldi túristákkal találkozom nap, mint nap, akkor minden ok, covid kizárva hiszen nem jártam külföldön!? Értelmetlen ez már 2023-ban.


Csilla Szilvási
https://g.co/kgs/rV159U



Kelemen Judit
doktornőnél voltam, nagyon kedves, hozzáértő volt, mindenről tájékoztatott, odafigyelt az igényeimre.A vizsgálat gyors és fájdalommentes volt.A rendelő tiszta, modern.

Enikő Bognár https://g.co/kgs/Nkz9dT

58 vélemény·8 fotó
3 hónapja
Nagyon kedves és alapos volt a doktornő. A recepciós hölgy nagyon udvarias. 🙂 Az árak elég magasak, de az ár-érték arány elfogadható.

Móricz Medical Center Vélemények

Tamás Mezei



Első osztályú, jó hangulatú környezet, maximális figyelem, szakszerű hozzáállás.
A doktornő mindent részletesen elmagyarázott; mit miért csinál és milyen eredményre jutott. Ez úton is köszönöm.
Válasz
Mi is köszönjük a visszajelzést:)

Erika Rácz


1 vélemény
5 hónapja
Exkluzív környezet, kellemes és udvarias recepciós hölgy. Dr. Beke Zsuzsanna teljeskörű vizsgálatát kaptam, oldott hangulatú ellátás során. Ajánlom mindenkinek aki fájdalom és félelem nélkül szeretné orvosi problémáját megoldatni.

4 csillagos vélemények


Miklos Barkoczi https://g.co/kgs/j3FcGe

11 vélemény

3 hete ÚJ

Alapvetően elégedettek vagyunk, de nem maradéktalanul. Sajnos érződött, hogy a doktornő államiban edződött, így a kérdések katonás gyorsasággal jöttek, és ha arra nem adtunk 5 másodpercen belül frappáns választ, akkor türelmetlenül újra kérdezett. (Azaz megint vallatás érzete volt az embernek...) Magánrendelésen nem 5 perc van egy betegre, elvárnám, hogy a pénzemért türelmesen és ügyfélközpontúan beszéljen velem, illetve gyerekemmel (akiknek amúgy is nehezebb megfogalmazni pontosan hogy mit éreznek).

Válasz: 2 hete

Kedves Miklós, köszönjük a visszajelzést. Mindenképpen továbbítjuk a doktornő felé is. Szeretném megköszönni a 4 csillagot. Sok értékelőnél ha mar csak egy valamiben nem vagyunk “ínye kedvére” már 1 csillagoznak. Merem venni így a bàtorságot, hogy visszajelezzek én is,mivel ez egy kommunikációs felület: hogy egy páciensünket se perdítünk ki 5 perc alatt. Alapos, kikérdezés (amin akkor minden esetben finomítunk) viszont alapvető és még sok más dolog szakterülettől függően. A gyermekeket teljesen egyenrangú félként igyekszik minden orvosunk kezelni, bevonva őt a párbeszédbe és a gyógyítás menetébe. Újra elnézését kérem, ha nem sikerült eltalálnunk a megkívánt tempót és lelkületet.Bízom benne, hogy az emlékek a teljes gyógyulás és idő hatására enyhültek.Jó egészséget kívánunk.

Mónika Vrancsik
https://g.co/kgs/tNwyKR
3 vélemény·2 fotó

egy hónapja

Ultrahangon voltam. A doktornő kedves volt és alapos. Az asszisztens viszont számomra kellemetlenül viselkedett, végig mogorván viselkedett és feltűnően unott volt és amikor kimentem azt mondta a doktornőnek megkönnyebbülve, hogy "hhh, már csak egy van ma".

Válasz: egy hónapja

Kedves Mónika. Köszönjük a visszajelzést. Hosszú napja lehetett, de tanulva az esetből kávéval és frissítővel készülünk Neki jövő hétre. Igyekszünk mind a pácienseinkre mind a munkavállalóinkra egyaránt figyelni és támogatni őket. Néha beszürkülnek a hétköznapok, ráadásul UH közben végig félhomályban ülnek ott órákon át. Kommentje inspirál, hogy szebbé jobbá hangulatosabbá tegyük ezt a rendelést is.Én már csak jó egészséget szeretnék kívánni így a végére és kellemes hétvégét. Bizalommal forduljon hozzánk máskor is.Üdv.:Vezetőség

1 CSILLAGOS ÉRTÉKELÉSEK

Alexandra Mészáros M.
1 vélemény
A 21 hónapos kislányomat vittem fül orr gégészetre és hatalmas csalódás volt…
A doktornő a vizsgálat( egyáltalán NEM volt alapos) után elmondta hogy semmit baja a kislányomnak. Hála istennek nem bízva benne elvittem másnap másik 2 orvoshoz akik érdekes módon úgy látták hogy nem egészséges a füle és hála nekik megkaptuk a megfelelő kezelést.
Mélységesen fel vagyok háborodva hogy erre képesek ennyi pénzt elkérni……..
Tetszik

Válasz a tulajdonostólegy hónapja

Kedves Alexandra!
Kommentje és üzente után kerestem Önt szinte azonnal. Nem védekezhetek nyilvánosan, beletőrődök abba hogy itt marad amit írt. DE...
A kommentet olvasóknak írnék pár alap tényt magunkról:
Bárki bármilyen problémával fordulhat hozzánk, akármit tapasztal nálunk. Utólag felmerülő kérdés, állapot változás történt vagy olyan dologot tapasztalat ami miatt ügyvezetői egyeztést kér vagy akár orvosi konzíliumot, minden lehetőséget megadunk pácienseinknek, azoknak akik hajlandóak velünk kommunikálni. Célunk, hogy aki felkeres minket azt teljes gyógyulási folyamaton végig kisérjük és támogassuk.

Had védjem meg orvosunkat mert még aznap megvizsgálatuk ambulánslapját: ALAPOS vizsgálatot végzett. Sajnos későbbi állapotokról nem kaptunk orvosi leiratot.

Mert:
Minden olyan esetben amikor, csak utólag keresnek fel minket, hogy más orvos oldotta meg végül a problémát, bekérjük az ambulánslapokat és házon belül orvosszakmaifelelőssel megvizsgálva azt, kiértékeljük és levonjuk a konklúziókat az esetből. Időt energiát és nagy figyelmet fordítunk rá, hogy akár hibáztunk akár nem tanuljunk és tapasztaljunk a kialakult helyzetből. Ezt persze a panaszos beteggel már mindig nehéz kommunikálni, mert nem minket keresett fel egyből tehát biztos, hogy csalódott bennünk, vagy hitét veszítette. De ettől még megtesszük és volt már rá sok példa, hogy még is csak tudtunk segíteni még így is végezetül. Mint annak a sok tízezer embernek aki már betér hozzánk és elsőre eltalátuk és megoldottuk a problémáját és elégedetten távozott azóta is visszajár hozzánk.

Továbbá:
Az emberi szervezet egy folyamatosan változó egység a gyermekeknél főleg az.

Minden felnőttet, de főleg gyermeket a legnagyobb figyelemmel és legkorszerűbb eszközökkel vizsgálunk. Fül panaszok esetén amennyiben elvégezhető, tympanometriát és reflex tympanometriát is végzünk, teljes kikérdezéssel és látletezéssel.

----------------

Levente Nagy
1 vélemény
1 hónapja
Egyszerűen felháborító , hogy 5 percért 41ezer forintot kellett fizetnem . Eddig is tudtam hogy milyen problémával megyek oda , a doki meg csak annyit mondott hogy igazad van . Felírt egy receptet , aztán a bejáratnál tájékoztattak hogy 41 ezer Ft … 😂😂 😂 Ez miért nincs feltüntetve az ár listán ?! Hatalmas lehuzas az egész . Senkinek nem ajánlom .
Tetszik
Válasz a tulajdonostól egy hónapja
Kedves Nagy Levente,
egy panaszos véleményére mindig nehéz megfelelőt írni.
Sajnos attól még mert valakinek tudomása van az állapotáról, és azt megállapítja a mi orvosunk is arról nem tehetünk, hogy nem kapott a páciens "új" vagy "más" információt mint amit várt. Orvos szakmai kötelessége elvégezni a megfelelő vizsgálatokat ha Ön megjelent és az adott állapotot vizsgálni és dokumentálni, javaslatot tenni a továbbiakra. Receptfelírás/további vizsgálatok/ de bizonyos szituációkban akár az is hogy nincs tennivaló.

Megértjük, hogy ez fusztrációt okozhatott, hisz a negatív értékelés rögtön megszületett. Akár hiszi akár nem ez Nekünk mindig rossz érzés. Védekezni csak tárgyilagosan és általánosságokban beszélve tudunk. Mint ahogy tettük is azt most is.

Igyekszünk minden információt megadni foglalást előtt, alatt és a foglalás után is. Weboladolunkon és személyesen vagy telefonon is bármiről teljes tájékoztatást kapnak pácienseink. Picit rágalomnak tartjuk kommentjét de ez az Ön szubjektív véleménye. Elfogadjuk.

------------------------- 

Stúdió Cinematograph
1 vélemény
7 hónapja
A megbeszélt időben fogadtak. Az előzményekre való tekintettel az alaposabb vizsgálat indokolt lett volna. Gyors, kérdéseimre választ nem adó és ennek tükrében drága volt. A doktor úr helyes, kedves de nem ezért mentem, hanem egy diagnózisért. Semmit nem javasolt egy kellemes kedélyű beszélgetés volt amit az ember a szomszédjával is megoszt és nem kerül ennyibe.
1
Válasz a tulajdonostól: egy hónapja
A doktor úr valóban helyes! Az Ön kommentje pedig igazán átfogó. Értékelem, hogy azért megkaptuk a 2 csillagot és nem csak 1-et adott. Ez azt mutatja, hogy tényeleg mérlegelet. (Ugye időben is fogadtuk Önt.)
Sajnálom, hogy csak most láttam meg és nem emailben vagy telefonon jelezte, hogy úgy érzi nem lépett a gyógyulás útjára. Segítettünk volna. Javaslom (ha ezt olvassa) tegye meg bizalommal, hogy közvetlenül keresi meg a szolgáltatót ilyennel kapcsolatban, főleg ha Ön tényleg ilyen közvetlen.
Volt már olyan is, hogy nem emlékezett mindre a páciens ami elhagnzott, bár egész részletes ambulánslapot adunk ki de elkerülte figyelmét. Sajnos olyan is volt, hogy valamiről nem kapott valóban megfelelő vagy megfelelően érthető tájékoztatást így azt utólag pótoltuk amikor a kérés/kérdés befutott.
Tényleg köszönjük, az értékelését. Jó egészséget kívánunk.

-----------------------

És azért mégis csak 5 csillagos Móricz Medical Center véleményekkel zárjunk :)))

Eszter M.N.
52 vélemény
7 hónapja
Meilinger-Dobra Mónika
doktornő látta el kislányomat. Rendkívül ügyeskezű volt, ami a fülecske fájdalmatlan kitisztítását illeti, utána pedig részletes és érthető gyógykezelési tanácsokkal, majd gyógyszerrel látott el.
A rendelő ragyogóan tiszta, a recepciós lány nagyon kedves.
Csak a legjobb értékelést tudom adni.

Válasz a tulajdonostól: 7 hónapja
Kedves Eszter, köszönjük visszajelzését amit továbbítottunk is a doktornőnek:) aki jó egészséget kíván Önöknek és mi is teljes rendelőnk nevében.

Melinda Kovács
2 vélemény
egy hónapja
Gyorsan kaptam időpontot , Mindenkinek jó szívvel ajanlom ! Dr.Zolnay Péter Rmg vizsgálata Pozitív 10*

Válasz a tulajdonostól egy hónapja
Köszönjük Dr Zolnay Péter doktorúr nevében is, mi is úgy gondoljuk, hogy kiemelkedő szakami tapasztalattal rendelkezik reumatológia terén és kiváló ember. Jó egészéget kívánunk Önnek.

Gergely Kovács
Helyi idegenvezető·18 vélemény
5 hónapja
Gyorsan kaptam időpontot. Szakszerű, lelkiismeretes, alapos ellátás, teljesen elégedett voltam.

Ferenc Tibor Galamb
69 vélemény·69 fotó
5 hónapja
Alapos kivizsgálás - gondos következtetések-bíztató jövőkép. Ajánlom tiszta szívvel.

Sándor Csévi
8 vélemény
3 hónapja
Nagyon kedvesek, türelmesek, mindent elmagyaráznak. Ajánlom Őket mindenkinek!
 
Válasz a tulajdonostól: egy hónapja
Köszönjük a kedves gondolatokat.Akkor nem hiába a mottónk az, hogy "Odafigyelés, precizitás, személyre szabott kezelés" :)) Jó egészséget kívánunk Önnek.

Kovács Atesz
2 vélemény
5 hónapja
Dr. Lourmet Guillaume Simon
, egy nagyon megerto orvos, aki megnyugtat, megtanit, elmesel mindent mi miert van. Koszonom a segitseget neki es ajanlom mindenkinek!
 
Válasz a tulajdonostól 5 hónapja
Jó egészséget kívánunk. Köszönjük a kedves gondolatokat! Átadjuk a doktor úrnak.

Zoltán Kőnig
1 vélemény
3 hónapja
Hurrá, újra hallok! 😄
Gyors, szakszerű fültisztitásban és állapotfelmérésben volt részem, köszönöm!
 
Válasz a tulajdonostól: egy hónapja
Csak akkor jövünk rá, hogy milyen fontos érzékszervünk is a hallás ha megtapasztaljuk a halláscsökkenést. Örülünk, hogy gyorsan hozzánk fordult és mi segíthettünk:) Tudjuk, hogy ez már pár hete volt de most volt időnk válaszolni. Jó egészséget kívánunk:)

Várkonyi Hedvig
1 vélemény
11 hónapja
Szívből ajánlom ezt a rendelőt. Udvarias fogadtatás után alapos vizsgálatban részesültem, minden kérdésemre választ kaptam dr. Molnár Marianna doktornőtől, aki türelmesen, kedvesen, igazi emberséggel foglalkozott velem. Ez különösen jól esett. Nagyon köszönöm neki és a Móricz Medical Center munkatársainak.

Hívás